Ukategorisert

Hvorfor velge et forbrukslån?

Gode grunner til å velge et forbrukslån – få nyttig viten om forbrukslån her – lån opp til 350.000 kr.

I dag er det mange låneaktører som tilbyr forbrukslån uten sikkerhet og det er relativt enkelt å få innvilget lånesøknaden. Plutselig oppstår uforutsette situasjoner som krever at man raskt har penger til rådighet, som f.eks. en skade på bilen, en tannlegeregning eller uventede regninger. Da er det bra å vite at det er hjelp å få. Flere banker og lånetilbydere kan gi deg tilbud om forbrukslån uten sikkerhet med gode betingelser, og du kan ofte få svar på lånesøknaden samme dag.

Umiddelbart behov for penger gjør forbrukslån uten sikkerhet til en god løsning. Som navnet sier kreves det ingen sikkerhet og du kan bruke lånet til det du selv ønsker. Dette innebærer imidlertid at forbrukslån er dyrere enn vanlige lån med sikkerhet, fordi banken inngår en stor risiko ved å låne ut penger uten å ha pant i en eller flere av gjenstandene dine som hus, bil eller båt. Derfor er rentene ved forbrukslån uten sikkerhet en god del høyere enn ved andre lån. Les også om renter her.

Det er enkelt å søke om et forbrukslån uten sikkerhet, og det stilles ingen høye krav til deg som lånetaker for å få innvilget et slikt forbrukslån. De vanligste kravene som stilles er at du har en fast inntekt, har fylt 18 eller 20 år og at du har norsk statsborgerskap eller har bodd i Norge noen få år. For å søke om et forbrukslån uten sikkerhet fyller man ut et online søknadsskjema og sender det inn til banken. Så kan du forvente svar samme eller neste dag. Lånet blir først gyldig når du har godkjent tilbudet, og deretter blir pengene overført til kontoen din samme dag. Før du bestemmer deg for hvilket forbrukslån uten sikkerhet du vil ha bør du sette deg godt inn i reglene og vilkårene for lånet. Undersøk også rentene, ettersom den er avgjørende for hvor mye lånet vil koste deg totalt sett. Hvis du har en høy inntekt og stabil økonomi har du gode sjanser for å få en bedre rente enn med en dårligere personlig økonomi.

Mulighet for forbrukslån uten sikkerhet

Du har mulighet for å ta opp et forbrukslån uten sikkerhet hos flere lånetilbydere, og da lønner deg seg å innhente tilbud hos flere banker og sammenligne tilbudene. Dermed har du bedre sjanser for å finne det beste forbrukslånet for deg og din økonomi.

Dersom du søker et forbrukslån uten sikkerhet hos låneselskaper som samarbeider med flere banker har du bedre muligheter for å få lån med gode vilkår og lave renter, ettersom det er mange banker på markedet som tilbyr forbrukslån uten sikkerhet og som konkurrerer med hverandre om å få kunder. Det er til fordel for lånetakerne fordi du kan velge og vrake i tilbud. En annen fordel med å søke et forbrukslån uten sikkherhet hos slike selskaper er at du kun behøver å sende inn en søknad som sendes videre til banker og lånetilbydere. Dette gjør det enklere og raskere for deg og sparer deg for mye skrivearbeid. Du kan også sende inn flere søknader til forskjellige banker på egen hånd og sammenligne tilbudene deres på forbrukslån uten sikkerhet.